Windows 10 u prva 24 sata instaliran na 14 miliona uređaja


Microsoft je izuzetno zadovoljan prvim reakcijama na njihov novi operativni sistem, a preksinoć su na svom zvaničnom blogu objavili i podatak kako su korisnici u prva 24 sata nakon lansiranja Windowse 10 instalirali na preko 14 miliona uređaja.

Međutim, ta brojka će uskoro biti mnogo veća - kako tvrde iz Microsoft-a, još uvek imaju veliki broj korisnika koji su rezervisali Windowse 10, ali ih još uvek nisu instalirali (i to zbog toga što nisu dobili notifikaciju da to mogu uraditi).

"Iako već imamo više od 14 miliona uređaja koji pokreću Windows 10, ostaje nam veliki broj nadogradnji koje se trebaju obaviti pre nego što Windows 10 isporučimo svima koji su ga rezervisali. Budite sigurni da radimo 24/7 kako bi nastavili proces nadogradnje, i kako dajemo prednost vašem iskustvu nadogradnje pre bilo čega drugog. Zahvalni smo vam na entuzijazmu i cenimo vaše strpljenje tokom sledećih dana i nedelja dok Windows 10 budemo pažljivo nudili u fazama svima koji su ih rezervisali," stoji u postu objavljenom na zvaničnom Windows blogu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
3
  1. Анониман kaže,

    A meni još uvijek nema update-a :(


  2. Анониман kaže,

    Vjerovatno to ide po državama, ima 190 zemelja, vjerujem da smo mi negdje 167 po redu xD


  3. Анониман kaže,

    Ja sam ga dobio već prvog dana, tj, ja spadam u tih 14 miliona.


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.