Elephone Vowney je smartphone sa dva operativna sistema


Krajem sledećeg meseca počinje prodaja novog smartphonea tvrtke Elephone. Reč je o Vowney modelu koji se pored snažnog hardvera može pohvaliti i mogućnošću pokretanja dva operativna sustava - Google-ovog Android-a i Microsoft-ovog Windows 10 Mobile-a.

Zajedničke specifikacije za oba modela su 5,5-inčni ekran QHD rezolucije, 3 GB RAM-a i 64 GB internog prostora te čitač otiska prsta. Prva razlika je vidljiva u pogonskim SoC-evima – Android verzija opremljena je MediaTek-ovim osmojezgrenim MT6795, a Windows verzija (koja će stići uz dual-boot sa Android-om) Intel-ovim četverojezgrenim SoC-em.

Daljnje razlike su u kvalitetu kamere i kapacitetu baterije. Vowney kojeg će pokretati isključivo Android ima 20,7-megapikselnu kameru i bateriju kapaciteta 3.800 mAh, dok se za model sa Windows-om i Android-om navodi kako ima kameru rezolucije 21-megapiksel i bateriju kapaciteta 4.200 mAh.

Vowney sa Android OS-om je već dostupan za prednarudžbu po ceni od 299,99 američkih dolara, a prve isporuke kreću – 31. oktobra. Predstavljaje Windows/Android verzije prema najavi kompanije Elephone biće 10. oktobra, kada će se između ostaloga saznati i cena.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.