HTC RE kamera nagrađena za izvanredan industrijski dizajn


HTC objavljuje da je kamera HTC RE osvojila nagradu za industrijski dizajn na 35. godišnjoj ceremoniji takmičenja „International Design Excellence 2015“. Renomirana priznanja koja svake godine dodeljuje Udruženje industrijskih dizajnera Amerike ističu izvrsnost u dizajnu proizvoda širom sveta.

„HTC je globalni lider u tehnološkim inovacijama i dizajnu, i naša kamera HTC RE trasira novi put u načinu na koji ljudi pristupaju snimanju i fotografisanju,” izjavio je Klod Zelveger (Claude Zellweger), potpredsednik za dizajn u kompaniji HTC. „Estetici njenog dizajna pristupili smo sa ciljem da osmislimo i isporučimo nešto izuzetno, jednostavno i efikasno za upotrebu. Naše rešenje je jedinstveni cilindrični dizajn koji lako staje u svaku šaku i momentalno se aktivira, omogućujući vam da je sa lakoćom koristite – samo usmerite ka sceni i snimate.”

Kao pobednik u konkurenciji više od 1.700 prijavljenih kandidata na takmičenju „International Design Excellence Award“, HTC RE kamera je obezbedila mesto u jesenjem izdanju „Inovacija“ (Innovation), godišnjeg almanaha pobednika takmičenja „International Design Excellence Award“, kao i mesto u stalnoj postavci muzeja Henri Ford – prestižnom mestu za upoznavanje sa svime što su Amerikanci u prošlosti i sadašnjosti zamislili, i osmislili.

Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.