Samsung Galaxy S7 stiže u više veličina i duplom kamerom?


Nakon što je Samsung pokazao sve što je nameravao u jesenskom periodu i nakon Apple-ovog razotkrivanja karata, vreme je za početak spekulacija o sledećem Samsung-ovom top modelu. Naravno, radi se Galaxy-ju S7, koji će verovatno biti predstavljen na proleće, iako su se mogle čuti glasine da bi Samsung i sa njegovom najavom mogao malo uraniti, isto kao sa Note-om 5 letos.

Najnovije glasine sugerišu da će Galaxy S7 stići sa još većim ekranom, ali verovatnije je da će ga Samsung jednostavno predstaviti u dve veličine kao i S6 Edge, kojeg smo kasnije ugledali u Plus varijanti i s manjim izmenama u hardveru.

Tako se sada već šuška da će S7 doći u 5,2 i 5,8-inčnim varijantama, i sasvim sigurno će svaka od njih dobiti svoje Edge verzije, dok će Note serija ostati odvojena. Isto tako se šuška da Samsung u novm top modelu već testira Qualcomm-ov Snapdragon 820 procesor i za pretpostaviti je da će jedna verzija biti pokretana upravo njime. Druga verzija bi trebala da sadrži novu generaciju Exynos-a, o kojem još nema konkretnih detalja.

Spominje se i novi modul sa dve kamere, slično kao na HTC-u One M8. Ako se ovo pokaže tačnim, u Samsung-u verovatno imaju dobar razlog za ovakvu egzibiciju, jer smo videli da ova avantua HTC-u nije donela posebne prednosti..

Naravno, sve ovo treba uzeti s dobrom dozom rezerve, a kako vreme bude odmicalo, možemo očekivati nove informacije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.