Samsung-ov novi Tizen smartphone konačno u prodaji


Kako prenosi SamMobile, Samsung je u Indiji konačno lansirao Z3, svoj novi Tizen smartphone koji će na tržištu naslediti Z1.

Z3 će za sada biti dostupan samo u Indiji, a donosi 5-inčni Super AMOLED ekran HD rezolucije, 1,3GHz procesor sa četiri jezgra, 1GB RAM-a i 8GB memorije za skladištenje podataka, koju će biti moguće proširiti za dodatnih 128GB korišćenjem microSD kartica.

U kućište svog novog Tizen telefona, Samsung je ubacio još i 8MP glavnu i 5MP selfie kameru i 2.600 mAh bateriju, a potencijalne kupce će obradovati i podrška za Ultra Power Saving Mode, opciju koja produžava trajanje baterije isključivanjem svih funkcija telefona osim onih osnovnih.

Osim toga, Z3 podržava i Samsung-ovu Ultra Data Saving Mode tehnologiju (koja se brine za kompresiju kompletnog Internet saobraćaja), dok sa softverske strane donosi Tizen 2.4 operativni sistem.

Indijska cena za Z3 iznosi oko 130 USD, a ukoliko su informacije koje je SamMobile dobio od anonimnih izvora tačne, Samsung bi Z3 u skorijoj budućnosti mogao lansirati i na evropskom tržištu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.