Samsung predstavio džinovski tablet od 18,4-inča


Galaxy View je sada i službeno najavljen od strane proizvođača. Podsetimo, reč je o Samsung-ovom najvećem i najtežem tabletu ikad.

Kako znamo od pre dijagonala ekrana iznosi 18,4-inča, a rezolucija 1.920 x 1.080 piksela. Ali, sada nam Samsung otkriva kako tačne dimenzije uređaja iznose 451,8 x 275,8 x 11,9 milimetara, te kako ukupna težina ovog čudovišnog tableta iznosi 2,65 kilograma.

Galaxy View pokreće osmojezgreni procesor brzine 1,6 GHz, ima 2 GB RAM-a, i zavisno o modelu 32 ili 64 GB interne memorije koju je moguće dodatno proširiti microSD karticama. Nadalje tu je i podrška za LTE mreže i SIM kartice (nano).

Kako zbog dimenzija, ali i same težine Galaxy View nije previše pogodan za nošenje sa zadnje strane Samsung nije ugradio kameru. Jedina kamera je ona s prednje strane rezolucije 2,1 MP, a koja je namenjena za komunikaciju putem video poziva.

Ipak Galaxy View nije namenjen samo poslovnim korisnicima već i svima kojima treba uređaj koji može dostojno zameniti manji televizor dok su na putovanju. Naime, Galaxy View je opremljen s baterijom kapaciteta 5.700 mAh, koja prema rečima proizvođača može izdržati do osam sati reprodukcije video materijala.

Samsung za sada nije naveo kada će i po kojoj ceni Galaxy View stići u prodavnice.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.