YouTube Red: Platite 10 dolara mesečno i zaboravite na dosadne reklame


Nakon brojnih glasina i vesti o mogućem lansiranju, YouTube je sada konačno potvrdio kako će uskoro pokrenuti svoj novi online video servis baziran na pretplati. Štaviše - lansiraće ga već sledeće nedelje.

"Godinama, fanovi YouTube-a su nam govorili da žele više - više izbora prilikom gledanja svog omiljenog sadržaja, više načina da podrže svoje najdraže kreatore i, iznad svega, opciju da gledaju svoje najdraže video klipove bez ikakvih prekida. 28. oktobra, fanovima ćemo dati upravo ono što su tražili. Predstavljamo vam YouTube Red - novi model članstva dizajniran da vam ponudi ultimativno YouTube iskustvo," stoji u saopštenju objavljenom na zvaničnom YouTube blogu.

YouTube Red će pretplatnicima omogućiti da pristupe kompletnom sadržaju YouTube-a bez ikakvih reklama, istovremeno im omogućujući da željene video klipove snime na svoje uređaje kako bi ih mogli gledati i kada su offline, a tu će biti i opcija za pokretanje videa u pozadini, tako da ih korisnici mogu "slušati" dok na svojim mobilnim uređajima koriste druge aplikacije.

Cena mesečne pretplate na YouTube Red će iznositi 10 USD i važiće na svim uređajima i u svim aplikacijama u kojima se moguće ulogovati na YouTube - uključujući i YouTube Gaming i YouTube Music aplikacije.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.