Facebook lansirao Notify aplikaciju


Facebook je preksinoć predstavio Notify, svoju novu mobilnu aplikaciju za prikaz odabranih notifikacija na lock screenu.

"Notifikacije postaju jedan od primarnih načina na koji ljudi saznaju nove stvari, nezavisno od toga gde se nalaze. Danas predstavljamo Notify, našu novu aplikaciju koja vam na vreme donosi notifikacije o stvarima koje su vam bitne, od izvora koje volite - i sve to na jednom mestu," stoji u postu objavljenom na Facebook Newsroom-u.

Notify će korisnicima omogućiti da sami odaberu i podese kategorije iz kojih žele primati notifikacije na lock screenu, a potom će ih preuzimati iz posebnih "stanica".



Kao primeri ovih stanica su navedeni The Daily AM Forecast, na kojoj ćete pronaći lokalnu vremensku prognozu sa Weather Channela ili recimo Breaking News, koja će prikazivati najnovije vesti sa CNN-a.

Pored notifikacija, Notify će korisnicima nuditi i preporuke stanica zasnovane na njihovim Facebook profilima i interesovanjima, što bi im trebalo "olakšati pronalazak novih stanica u bilo kojem trenutku".

Notify je za sada dostupan samo u verziji za iOS i samo za korisnike u Sjedinjenim Državama, a više informacija o samoj aplikaciji možete pronaći na ovom linku.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.