iPhone 7 imaće 3 GB RAM-a?


Apple je s iPhone-om 6 započeo novu tradiciju predstavljanja dva različita modela. Kako znamo, osim razlike u veličini i rezoluciji ekrana dodatnu razliku između "običnog" iPhonea 6 i iPhone-a 6 Plus modela činile su i različite mogućnosti kamera, gde je kamera Plus modela podržavala i optičku stabilizaciju slike.

Te sitne, ali po mnogima bitne razlike će prema prognozama Ming-Chi Kuoa, analitičara kompanije KGI Securities od sledeće godine postati još veće. Prva "poznata" razlika će se odnositi na količinu radne memorije, "obični" 4,7-inčni model imaće 2 GB RAM-a kao i ovogodišnji model, dok će Plus model sedmice dobiti gigabajt više, čime će imati ukupno 3 GB RAM-a.

Obe sedmice će pokretati novi A10 SoC, kojeg će prema ranijim najavama u potpunosti izraditi TSMC. Prema ostalim još uvek ne potvrđenim glasinama, sedmica bi trebala biti ujedno i prvi iPhone bez Home tipke, koju će zameniti 3D Touch tehnologija.

Kako su ovo tek rane informacije, uzmite ih s određenom rezervom, barem dok se Apple službeno ne oglasi ili dok ne počnu curiti informacije direktno od proizvođača i dobavljača komponenti.

Dok čekate iPhone 7, pročitajte recenziju modela 6s.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.