Kopija iPhone-a 6S za samo 37 dolara


Apple je pre nekoliko dana objavio kako su imali rekordnu godinu te da su u poslednja tri meseca prodali čak 48,05 miliona novih iPhone-a. Naravno, pomoglo im je što je iPhone 6S iznuzetno skup telefon za koji kod nas u slobodnoj prodaji treba dati najmanje 97.000 dinara.

U isto vreme, u Kini se mogu kupiti klonovi iPhone-a 6S za samo 37 dolara. Za 22 puta nižu cenu tako se može dobiti uređaj gotovo identičnog izgleda, ali naravno treba računati na puno skromnije performanse.

YouTube kanala ARMdevices tako je u svetskoj prestolnici mobilnih, Shenzhenu, snimio uređaj koji nudi 5-inčni qHD ekran, četverojezgreni A7 procesor, 512 MB RAM-a i 4 GB interne memorije. Prednost mu je i 3G dual SIM podrška, a u odnosu na originalni iPhone, ovom se zadnji poklopac može skinuti kako bi zamenili bateriju.

Ovdje nije kraj jeftinim telefonima. U istom se gradu mogu naći i klonovi Huawei-jevih telefona za samo 44 i 49 dolara, a najjeftiniji Android košta samo 25 dolara.

Oni koji traže nešto jače peformanse, za 81 dolar dobiće 5,5-inčni četverojezgreni telefon sa LTE podrškom. Ekran je IPS tehnologije, a uređaj pogoni Android 5.1.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.