Lenovo gasi Vibe liniju mobilnih telefona


Jedan od najvećih svetskih proizvođača mobilnih telefona, kineski Lenovo, uvesšće značajne promene u svoj asortiman. Do sada je ova kompanija svoje mobilne uređaje srednje i više klase prodavala pod imenom Lenovo Vibe, a jeftine uređaje na tržištima u razvoju pod brandom Lemon. Povrh toga, vlasnici su i imena Motorola (od 2014. kada su ovo odeljenje kupili od Google-a), pod kojim prodaju određeni broj uređaja u nekim zemljama sveta.

Ali, sada su se odlučili pojednostaviti ovu situaciju, pa će uskoro izbaciti Vibe liniju. Nakon toga će svi mobilni srednje i više klase biti prodavani pod svetski poznatom markom Motorola, dok će ime Lemon ostati kao naziv jeftinijih uređaja ovog proizvođača, javlja CNet pozivajući se na kineske medije.

Ažuriranje 30.11.2015. 12:30
Izjava kompanije Lenovo povodom članka o povlačenju Lenovo VIBE brenda:

VIBE brend kompanije Lenovo biće povučen iz upotrebe isključivo na tržištu Kine. Naša brend strategija za tržišta van Kine neće biti promenjena. “VIBE” i dalje predstavlja značajan brend u Lenovo porodici mobilnih telefona i naši planovi su da proširimo ovu franšizu na određena tržišta.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.