Meizu m2 stiže na srpsko tržište


Od danas, ovlašćeni distributer, TCCM, obogaćuje svoj Meizu proizvodni portfolio na srpskom tržištu modelom m2. Ovaj model je pravi izbor, posebno za mlade ljude koji traže odličan odnos cene i kvaliteta. Meizu m2 je manji brat nedavno predstavljenog modela Meizu m2 note. Nudi ekran visoke definicije dijagonale 5 inča, kvalitetnu kameru od 13 MP prekrivenu staklom Gorilla Glass 3, prednju selfi kameru od 5MP i dual SIM slot. Četvorojezgarni procesor MediaTek MT6735 sa 2GB RAM-a zaslužan je za njegove kvalitetne performanse. Svoj novi Meizu m2 možete nabaviti u plavoj, beloj i sivoj boji.

Odličan ekran, performanse i dizajn
Moderni 64-bitni procesor Mediatek MT6735 obezbeđuje telefonu performanse pomoću četiri jezgra klokovana na 1.3 GHz. Zbog toga sistem radi glatko, a zahvaljujući RAM-u od 2GB, telefon može da izvršava čak i nekoliko zahtevnih zadataka istovremeno. Memorijsko rešenje telefona je takođe odlično. Očekuju vas 16 GB interne memorije koja može biti proširena microSD karticom od 128 GB. Nemoguće je da će vam nedostajati prostora za aplikacije, muziku i slike.

Ekran dijagonale 5 inča razvijen je korišćenjem DFF tehnologije lameliranja koja umanjuje nivo refleksije za 75 odsto u odnosu na ostale ekrane dostupne na tržištu. Možete u potpunosti uživati u čistoj slici HD ekrana koji omogućava video zapisima, slikama i vebu da vas obore s nogu svojom oštrinom.

Uz ove odlične tehničke specifikacije, korisnici će biti zadovoljni izradom telefona. Kvalitetni jednodelni ram izrađen je od polikarbonata sa trajnim bojama koji čini kućište jakim i otpornim, u svim situacijama. Zahvaljujući jednostavnom dizajnu ergonomski zaobljenom, perfektno leže u ruku.

Kamera koja vas neće izneveriti
Glavna kamera novog m2 zasnovana je na 13Mpx senzoru kompanije Samsung. Uz visoku definiciju koja daje sjajnu jasnoću slike, kamera je takođe opremljena širokim otvorom blende od f/2.2 koji vam omogućuje beleženje kvalitetnih fotografija, čak i prilikom prigušenog svetla, uključujući smanjenje ekspozicije na najkraće moguće vreme.

Ni selfi kamera vas neće razočarati. Sigurno ćete biti zadovoljni njenom rezolucijom od 5 MP, što nije čest slučaj čak ni kod mnogo skupljih modela. Pored toga, kamera poseduje tehnologiju Photo Nation 2.0 koja omogućava da balans boja vašeg selfija bude bez greške.

Dual SIM i natprosečno povezivanje
Meizu m2 vas ne ograničava da koristite samo jednu SIM karticu. Ovaj pametni telefon ima dva SIM slota i podršku za LTE mreže. Dual SIM podrška potrebna je svakome ko često putuje u inostranstvo ili se često prebacuje sa lične na poslovnu SIM karticu.

Zahvaljujući a/b/g/n Wi-Fi standardima, ništa vas neće sprečiti da se povežete na moderne 5 GHz mreže.

Brz Flyme 4.5
Operativni sistem Flyme 4.5 nudi minimalistički, ali prepoznatljiv dizajn. Telefon kontrolišete pomoću jednog tastera i skupa gestova. Ukoliko želite da uključite ekran ili aplikaciju to možete učiniti jednostavnim prevlačenjem ruke preko ekrana. Flyme 4.5 će učiniti korišćenje svih opcija i rad na telefonu jednostavnim.

Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.