Ovo su najbolji antivirusi


Nemački institut AV-TEST je tokom septembra i oktobra ove godine testirao različita antivirusna rešenja, ne bili doznao koji je od njih najbolji za Windows 10. Nakon opsežnih testiranja kako i priliči sastavio je i objavio popis dvadeset najboljih.

Prva četiri mesta zauzela su antivirusna rešenja kompanija Avira, BitDefender, Kaspersky i Symantec čije su antivirusne aplikacije dobile maksimalnih šest bodova na ime zaštite (6), performansi (6) i upotrebljivosti (6).

Peto i šesto mesto je pripalo antivirusnim aplikacijama kompaniji F-Secure i Trend Micro koje su dobile šest bodova u testu zaštite i upotrebljivosti kao i 5,5 bodova u testovima performansi. Na sedmom mestu se nalazi McAfee koji je u testovima zaštite i performansi osvojio 5,5 bodova, a u testu upotrebljivosti maksimalnih šest.

Osmo mesto pripada kompaniji AHNLAB čije je antivirusno rešenje dobilo maksimalan broj bodova (6) u testu zaštite, a 5,5 i 5 bodova u testovima performansi i upotrebljivosti. Deveti na listi je AVG sa osvojenih maksimalnih šest bodova u testu zaštite i upotrebljivosti, ali i nešto lošijih 4,5 boda prilikom testiranja performansi.

Deseto mesto pripada Avast-u jer je u testovima zaštite i performansi dobio 5, a u testu upotrebljivosti maksimalnih šest bodova. Kako su prošle ostale tvrtke čija se antivirusna rešenja nalaze od jedanaestog do dvadesetog mesta možete videti ispod.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. Анониман kaže,

    bitdefender podrazumeva prvo mesto. Nije mi jasno zašto je eset toliko slab? Avira,AVG,Avast su daleka prošlost i veliko razočarenje. Po meni bitdefender i kaspersky ubedljivo broj jedan, norton i eset broj dva. Ovo ostalo ne nameravam da stavljam na komp.


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.