Ulefone Be Touch 3 - vrhunski smartphone za male pare


Činjenica je da danas ne mogu svi da priušte iPhone ili neki sličan skuplji uređaj. Domišljati Kinezi zato nude dobro rešenje - Ulefone Be Touch 3, telefon sa odličnim karaktiristikama i izgledom koji podseća na iPhone 6s Plus.

Ulefone Be Touch 3 ima ekran veličine 5,5 inča što ga svrstava u kategoriju phableta. Rezolucija je FullHD, a ekran je presvučen Gorilla Glass 3 zaštitnim staklom. Pokretačka snaga zasviva se na MT6753 64bit Octa Core 1.3GHz procesoru u kombinaciji sa Mali-T720 grafikom i 3GB RAM-a. Uređaj ima samo 16 GB interne memorije, ali to ne treba da vas brine s obzirom da se može proširiti do 64 GB.

Glavna kamera ima rezoluciju od 13 MP, a prednja od 5 MP obezbediće odlične selfije. Tu je i podrška za rad sa dve SIM kartice.

Ulefone Be Touch 3 ima i UTouch Front Fingerprint Scanner, pa tako dužim pritiskom na dugme ispod ekrana, očitava se vač otisak i možete otključati telefon.

Video test ovog odličnog telefona, kao i poređenje kamere sa iPhone-om možete pogledati na GearBest webshopu, gde ujedno možete i naručiti ovaj uređaj za samo 199.99 dolara i besplatnom dostavom.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.