Walmart prodaje smartphone po ceni od svega 10 dolara


Koliko ste platili svoj prvi smartphone? I nemojte se praviti pametni i reći da ste ga dobili na poklon, iako će i vas nesumnjivo impresionirati cena novog LG smartphonea koji je moguće nabaviti u američkom Walmart-u. Ili ga je barem bilo moguće nabaviti pre nekoliko dana.

Naime, kako prenosi The Next Web, poznata američka prodavnica je nedavno na svom sajtu ponudila ultra-jeftini TracFone LG Prepaid Lucky LG16, telefon od svega 10 američkih dolara.

Naravno, uz ovakvu cenu ne treba očekivati nikakav impresivan hardver, pa vas tako ne treba iznenaditi lista specifikacija koja uključuje 3,8-inčni ekran, 1,2GHz dual-core procesor, 3MP kameru, te 3G, WiFi i Bluetooth podršku. A ukoliko vam ni to nije dovoljno, uz telefon stiže i 4GB microSD kartica.

Sa aspekta softvera, na telefonu ćete pronaći KitKat verziju Androida, koju vrlo verovatno nikada neće biti moguće zvanično nadograditi na neku noviju.

Ali, pre nego što poletite da zamolite prijatelje ili rodbinu iz Amerike da vam nabave par komada ovog ultra-jeftinog telefona, imamo loše vijesti za vas - TracFone je trenutno nemoguće naručiti jer ga Walmart više nema na lageru.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.