LG G5 dolazi sa ovim specifikacijama?


Prema informacijama, tačnije glasinama što dolaze iz nama daleke Kine, LG bi svoj G5 flagship trebao da predstavit već u februaru sledeće 2016. godine. Termin nije slučajan jer bi u isto vreme trebao stići i Samsung-ov Galaxy S7 smartphone.

Na kineskoj društvenoj mreži Weibo pojavile su se i "specifikacije" budućeg LG-jevog flagshipa. Ako su njihovi izvori u pravu tada možemo očekivati smartphone kojeg će pokretati Qualcomm-ov četverojezgreni Snapdragon 820 SoC. Također G5 bi trebao imati i potpuno metalno kućište.

Nadalje, glasine govore kako će G5 imati 5,6-inčni ekran rezolucije 2.560 x 1.440 piksela. Napredak u odnosu na G4 model bi trebao da stigne i po pitanju kamera, gde bi G5 dobio pozadinsku kameru rezolucije 21-megapiksel, dok bi prednja zadržala rezoluciju od 8-megapiksela.

LG će navodno poraditi i na dodatnoj bezbednosti pa će G5 smartphone uz već standardni čitač otiska prsta dobiti i skene roka. Glasine vezano uz skener oka na ovom LG-jevom modelu se ne pojavljuju po prvi put.

Naravno, kao i uvek dok se LG službeno ne oglasi sve navedeno treba uzeti sa rezervom.

Na slici: LG G4

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.