Microsoft se sada izvinjava i vlasnicima Surface Book i Surface Pro 4 laptopa


Nakon izvinjenja upućenog korisnicima OneDrive-a koji su zamalo ostali bez 10 i više gigabajta besplatnog prostora na ovom cloud servisu, Microsoft se sada izvinjava i vlasnicima Surface Book i Surface Pro 4 laptopa.

Kako prenosi ZDNet, iz Microsoft Surface tima su izjavili da su svesni kako njihovi korisnici nisu imali "savršeno iskustvo" sa Surface Book i Surface Pro 4 uređajima.

"Izvinjavamo se zbog frustracija koje je ovo uzrokovalo," izjavio je na Microsoft-ovom forumu za podršku korisnicima jedan od administratora, Josh_F.

Podsećamo, nakon što je Microsoft iznenadio javnost najavom i lansiranjem svog prvog laptopa, korisnici su počeli da prijavljuju različite probleme koje su imali sa njim. Ekipa iz Redmonda je mnoge od tih problema ispravila u novembarskoj softverskoj nadogradnji, da bi vlasnici Surface Book-a potom zapazili probleme sa potrošnjom baterije u sleep modu, koji još uvek nisu ispravljeni, a za koje bi se Microsoft trebao pobrinuti u jednoj od nadogradnji koje stižu početkom 2016.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.