iPhone 7 - ovo su prvi renderi?


Svaka nova generacija iPhone-a na internetu na početku kreće s glasinama, potom procurelim fotografijama, renderima i spekulacijama oko specifikacija. Neke od njih se pokažu lažnima, dok se za druge ispostavi da su autentične.

Sada nam tako stižu prve konkretne slike, odnosno renderi koji pokazuju kako bi iPhone 7 trebao da izgleda. Naravno, uzmite ih s velikom dozom rezerve, jer je moguće da se radi o lažnjacima, a isto tako je moguće da je u pitanju neki rani prototip, još uvek podložan izmenama.

Ako se sada idemo igrati da su slike autentične, videćemo da novi iPhone 7 dolazi u novom ruhu, s vidljivo užim ivicama kućišta koji se integišu sa 2,5D ekranom. Uređaj bi takođe trebao biti nešto tanji, ali bi zadržao 3,5 mm audio ulaz o kojem se ranije spekulisalo da će nestati.

Jedna od fotografija pokazuje uređaj iznutra, gde se navodno može videti novi A10 procesor, a glasine sada upućuju na postojanje 256 GB modela. Na drugoj ga vidimo na na bežičnom punjaču, a spominje se i 3100 mAh baterija, što se verovatno odnosi na veći, 5,5-inčni model.

Eto, do službene najave novih iPhone-a ostalo su čitava tri kvartala, tako da u ovim slikama verovatno možete uživati dok ne izrone neke nove, koje će ih opovrgnuti ili eventualno potvrditi njihovu autentičnost.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.