Lumia 650 biće zadnja Lumia ove godine?


Nakon što smo imali prilike da saznamo da će cena Lumia 650 smartphonea biti oko 203 evra, sada nam stižu informacije vezano uz sam datum predstavljanja. Prema izvorima internet stranice Windows Central Microsoft će prvu Lumiju s metalnim kućištem predstaviti 1. februara.

Isti izvor navodi kako zbog činjenice da se radi o modelu iz srednjeg segmenta ne treba očekivati posebni događaj, odnosno kako će Microsoft predstavljanje odraditi bez velike pompe putem sopstvenog bloga Nadalje, najzanimljiviji podatak se odnosi na mogućnost kako će Lumia 650 biti prvi, ali i zadnji smartphone iz Lumia serije kojeg će Microsoft ove godine predstaviti.

Razlog tome je navodno prebacivanje fokusa na Surface Phone, o kojem je već ranije bilo reči, a koji bi trebao da bude pravi flagship model, kako dizajnom tako i po specifikacijama. Surface Phone bi po novome trebao da bude pokretan Snapdragon-om 820, a svetlo dana ugledaće ove jeseni.

Naravno, kao i uvek informacije ovakvog tipa do službenog obraćanja Microsoft-a treba smatrati tek glasinama koje se na kraju mogu, ali i ne moraju pokazati tačnima.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.