LG najavio X Cam i X Screen telefone


Iako će dodatne detalje objaviti na MWC 2016 sajmu koji se održava u Barceloni tokom sledeće nedelje, LG se malo požurio pa je već predstavio novu "specijalizovanu" X liniju uređaja, pametne telefone LG X Cam i LG X Screen.

LG X Cam dolazi s 5,2-inčnim ekranom Full HD rezolucije (1920 x 1080), te je pokretan osmojezgrenim procesorom koji radi na taktu od 1,14 GHz.

Uređaj poseduje 2 GB RAM-a i 16 GB skladišne memorije, kao i bateriju od 2.520 mAh, a radi na Android Marshmallow OS-u.

S obzirom na "Cam" u svojem imenu, očito je da ovaj telefon LG želi da promoviše kao uređaj za snimanje, pa su ga opremili zadnjom kamerom od 13 MP, kao prednjom od zavidnih 8 MP kako biste mogli snimati savršene selfije.

LG X Screen dolazi sa dva ekrana, primarnim koji ima dijagonalu od 4,93 inča i omogućava HD rezoluciju (1280 x 720), kao i sekundarnim dijagonale od 1,76 inča rezolucije od 520 x 80 piksela.

Taj drugi mali ekran će imati "always on" funkciju, što znači da će biti stalno uključen, a putem njega korisnici mogu jednostavno pristupiti često korišćenim aplikacijama, odgovoriti na poziv bez prekida trenutne aktivnosti ili primera radi pokrenuti muziku. Isto tako, na njemu možete proveriti vreme, datum, status baterije i druga obaveštenja bez uključivanja telefona.

Ovime je sada definitivno postalo jasno da će jedan od trendova ovogodišnjem MWC 2016 sajma u svetu pametnih telefona očito biti sekundarni ekrani, jer bi se verovatno trebali pojaviti i na LG G5 i Samsung Galaxy S7 flagshipovima, ukoliko su dosadašnje glasine bile tačne.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.