Procureo video koji otkriva Galaxy S7


Samsung će u nedelju u Barseloni predstaviti novi Galaxy S7 i Galaxy S7 edge, a nakon fotografija uređaja, sada je procureo i video koji otkriva mogućnosti Galaxy-ja S7 edgea, iako se ne navodi izričito da je to S7 edge. Video je objavila njihova indonezijska filijala, a prikazani telefon je gotovo identičan prošlogodišnjem Galaxy S6 edgeu.

Da se radi o novim mogućnostima vidi se iz toga što ga devojka u videu bez problema koristi na kiši, što je u skladu s najavama da će novi telefoni biti otporni na vodu. Novi telefon takođe će podržavati i bežično punjenje.

Prema ranije objavljenim informacijama, novi S7 i edge bi trebali da budu vrlo slični prošlogodišnjim uređajima, ali s nešto zaobljenijim ivicama. Galaxy S7 bi trebao da ima ekran dijagonale 5,1 inča, kao i Galaxy S6, a novi edge će verovatno imati 5,5-inčni ekran. Oba uređaja bi trebala da budu osetljiva na nivo pritiska.

Kamera će imati 12 MP, što je manje od kamere S6 modela, ali nova kamera će se puno bolje nositi sa slabim svetlom i neće stršati iz uređaja. Telefon će dolaziti u dve verzije - s Exynos 8890 i Snapdragon 820 procesorima.

Osim minimalnih promena u dizajnu, novi modeli imaće bolje funkcije u odnosu na prošlogodišnje pa možemo očekivati jaču bateriju, a uz vodootpornost i povratak microSD ulaza.

PhoneArena prenosi kako očekuju cene od 699 dolara za Galaxy S7 i 100 dolara više za Galaxy S7 edge.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.