Power Data Recovery 7.0 jednostavno vraća izgubljene podatke


Često se dešava da zbog virusa, nepažnje ili oštećenja memorije izgubimo neke bitne podatke. Većina tih podataka se u stvari može vratiti ukoliko imate neki specijalizovani softver za to. MiniTool Power Data Recovery 7.0, jedan je od najboljih programa za vraćanje izgubljenih podataka sa hard diska, eksternih USB memorija, pa čak i CD/DVD uređaja.

Power Data Recovery 7.0 pruža odlično dubinsko skeniranje sa zavidnom brzinom. On može da oporaviti izbrisane podatke iz Windows korpe za otpatke, vrati izgubljene podatke, čak i ako je particija formatirana ili izbrisana, vrati podatke sa oštećenog hard diska, podatke izgubljene zbog infekcije virusom, neočekivanog pada sistema ili softvera. Svaki modul oporavka podataka se fokusira na drigi scenario gubitka podataka.



Undelite Recovery - ovaj modul se fokusira na oporavljanje izbrisanih datoteka i mapa. Korišćenjem Undelete Recovery modula, možete oporaviti izbrisane datoteke iz Windows korpe za otpatke, pa čak i datoteke izbrisane pomoću SHIFT + DELETE tastera.

Ovaj modul podržava FAT12, FAT16, FAT32, VFAT, NTFS i NTFS sisteme datoteka. Podržava, fleš disk, Memory Stick, memorijske kartice i flash kartice.

Damaged Partition Recovery - ovaj modul predstavlja najmoćniju file recovery sposobnost za pomoć oštećenom hard disku. Bez obzira na to da li je hard disk reformatiran ili postane nedostupan sa nepoznatog razloga.

Ovaj modul za oporavak ne oporavlja podatke samo sa particije hard diska, već može da oporavi fajlove sa Memory Sticka, memorijske kartice i fleš diska. Damaged Partition Recovery modul je jači sistem povratka od Undelite Recovery modula.

Lost Partition Recovery - U slučaju da ste izgubili podatke zato što particija izbrisana ili izgubljena, možete koristiti ovaj modul. U većini slučajeva brzo skeniranje može biti u stanju da detektuje izgubljene particije, ali ako ne uspe, full skeniranje po svemu sudeći bi trebao bi da detektuje particiju.

Kada pronađete particuju, možete da je skenirate brzo ili full u potrazi za podacima.



Digital Media Recovery - ovo je moćan alat za oporavak podataka koji može pomoći da se oporave izgubljeni podaci sa digitalnih medija uređaja. Na primer: fleš disk, MP3 plejer, digitalni fotoaparat, memory stick, memorijske kartice, iPod.

Ako želite da oporavite muziku i video sa ovih digitalnih medija uređaja, ovo je pravi modul. Bez obzira da li memorijska kartica formatirana ili su datoteke obrisane, ovaj modul za oporavak bi trebalo da bude vaš prvi izbor.

CD/DVD Recovery - Ovaj modul je tu da pomogne da se oporave podaci sa CD i DVD diskova. U stvari, kada su USB fleš diskovi ušli u širu upotrebu, niko nije hteo da ima desetine rewritable diskova. Ali ipak, nesreća sa diskovima uvek može da se desi i zato je ovaj modul tu.

Ukoliko imate funkcionalan računar i želite da povratite neke podatke, Power Data Recovery 7.0 je odlično rešenje, čak i besplatno ukoliko vražate do 1 GB podataka. Ukoliko želite da vraćate neograničene količine podataka, kupite punu verziju za samo 69 dolara. Ukoliko vaš računar nije funkcionalan, možete nabaviti Power Data Recovery Boot Disk 7.0 softver.

Naravno, ovaj program dostupan je za Windows i Mac korisnike, a postoji i verzija za Windows Server.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
11
  1. Анониман kaže,

    Da li ovo važi i za vraćanje podataka na android telefonima?


  2. Za to koristi MobiSaver:
    http://www.itvesti.info/2015/11/easeus-mobisaver-vraca-obrisane-podatke.html


  3. Анониман kaže,

    Greskom sam formatirala SD karticu,kolika je mogucnost povratka podataka (fotografija i video uzapisa) ako su na nju ponovo pohranjivane fotografije i video snimci?


  4. Sigurno je moguće vratiti dobar deo podataka, probaj ovaj program, dostupan je kao i kao free trial do 1 GB :)


  5. Unknown kaže,

    IMAM EKSTERNI HARD DISC. NA NJEMU SAM IMAO MNOGO SLIKA. I ONDA PRIKACIM NA SVOJ ANDROID TELEFON. ODJEDNOM PISALO MI NA TELEFON KREIRAJ. I JA PROTISNEM KREIRAJ I ODJEDNOM SVE MI SE IZBRODALO SA EKSTERNOG. MOJE PITANJE; KAKO MOGU DA VRATIM SVOJE SLIKE. DA LI POSTOJI PROGRAM DA INSTALIRAM I TAKO V4ATIM SVOJE IZBRISANE SLIKE. HVALA UNAPRED NA ODGOVORU


  6. Анониман kaže,

    za Dusicu: samo nemoj nove podatke zapisivati i moguce je vratiti verovatno sve staro. Probaj ovaj gore pomenuti program ili imas na hirens boot disku nekoliko slicnih. Bitno je ne paniciti i ne zapisivati nista novo na hd. Ako ne uspes onda kontaktiraj nekog strucnijeg da odradi.


  7. Unknown kaže,

    Ја користим верзију 6.8 задовољан сам са програмом.


  8. Анониман kaže,

    Da li je ovo samo za racunar, lpt ili moze i za android?


  9. Анониман kaže,

    Pokusao sam da preko cut-a prebacim slike sa lap topa na eksterni hard disk i proces je prekinut, jer je nepaznjom izvucen hard iz lap topa. Sada nema slika ni na eksternom niti na lap topu. Da li mogu da se vrate ovim programom ili postoji neki drugi, ili ih nije uopste moguce vratiti. Hvala unapred.


  10. Gaja kaže,

    Formatiran externi hard disc,da li postoji nacin da se dodje do obrisanih datoteka.? U pitanju je "rad" RANSOMWARE CRYPTO virusa.Kasno sam video da, mozda i postoji nacin da vratim izgubljeno,ali mi trebaju tacno ime virusa,eksenzija...


  11. Mne Boy87 kaže,

    izbrisan mi je citav D disk ili F kako kod kooga. moze li mi ko rec kako da vratim to?


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.