Tabelet sa Windows 10 i Android-om po super ceni


Iako tableti marke Onda nisu baš poznati na našem tržištu, činjenica je da se radi o dobrim a jeftinim uređajima. Onda V820w CH je jedan od njih, a ističe ga dobar hardver, dva operativna sistema i niska cena.

Onda V820w CH donosi Intel Atom X5-Z8300 četverojezgreni procesor na taktu 1.44GHz, Intel HD Graphic Gen8 grafiku, 2 GB RAM-a i 32 GB interne memorije proširive memorijskim karticama do 128GB GB. Ekran ima veličinu od 8 inča, sa rezolucijom od 1280 x 800 px i doličan je za surf i gledanje videa. Baterija ima kapacitet od 4200mAh, a tu su i dve kamere, prednja i zadnja koje imaju po 2 MP.

Zanimljivo je da ovaj tablet ima HDMI output, što znači da ćete HDMI kablom lako moći da prenesete sliku sa tableta na neki veći ekran. Ovo je posebno dobro za poslovne prezentacije.



Ono što će se takođe svideti poslovnim korisnicima je i činjenica da tablet ima dva operativna sistema - Windows 10 Home i Android 5.1, mada postoji i verzija koja uključuje samo Windows 10 za one koji smatraju da im je Android nepotreban. Ukoliko planirate da igrate igrice, svakako izaberite verziju koja ima i Android, jer nemojte mnogo očekivati od igrica na Windowsu.

Onda V820w CH definitivno je jedan odličan tablet, a na GearBest webshopu možete ga kupiti za samo 93.57 dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
2
  1. Анониман kaže,

    Kad već imate ugovor sa Gearbest-om da ih reklamirate:), bar napišite koja bi bila konačna cena ovog tableta kad prođe carinjenje i oporezivanje u Srbiji?


  2. Carina 10% plus PDV 20%. Ako imate sreće da carinika mrzi da radi svoj posao, onda prođe džabe, a ako nemate, može da napiše kako proizvod košta mnogo više i onda na tu veliku cenu plaćate navedene takse :)


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.