2 u 1: Tablet i laptop za 200 evra


Ukoliko ste razmišljali o tabletu, a usput vam treba i računar, sigurno ste u finansijskoj nedoumici. Želite oba, ali novac to ne dozvoljava. CHUWI HiBook 2 in 1 Ultrabook Tablet PC je zato odlično rešenje koje će vam se svideti.

U osnovi radi se o tabletu sa Windows 10 operativnim sistemom, a unutar njega nalazi se Intel Cherry Trail Z8300 64bit Quad Core procesor na taktu 1.44GHz, 4GB RAM-a i 64GB interne memorije koja je proširiva memorijskim karticama. Ekran ima 1920x1200 px rezoluciju i veličinu od 10.1 inč, što je odlično i za tablete i za male lako prenosive laptopove.

Prednja kamera ima rezoluciju od 2.0MP, a zadnja 5.0MP. Sve to upakovano je u kućište odličnog izgleda.



Dolazimo do najboljeg dela. Ukoliko želite da ovaj tablet koristite i kao laptop, za dodatnih 35.73€ možete kupiti originalnu Chuwi Hibook tastaturu koja se preko magnetnog docka jednostavno povezuje sa tabletom.

Sam tablet košta 163.57€ i možete ga kupiti na GearBest webshopu. Tu možete pronaći detaljnije specifikacije, a možete dokupiti i tastaturu. Paket tablet plus tastatura ispadne 199.30 evra, što je prilično dobra cena za tablet i laptop.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.