Lenovo predstavio Moto G4 i Moto G4 Plus


Lenovo je u New Delhiju službeno predstavio nove pametne telefone srednje kategorije Moto G4 i Moto G4 Plus.

Jedina razlika između dva telefona je u činjenici da obični Moto G4 donosi 13-megapikselnu glavnu kameru i nema senzor otisaka prstiju, dok Plus verzija ima senzor otisaka prstiju i nešto bolju kameru sa 16-megapikselnim senzorom, hibridnim autofokusom (laserski i detekcija faze), otvorom blende f/2.0 te nudi manualni mod snimanja.

Ostale funkcije su u potpunosti jednake, tako oba uređaja nude 5,5-inčni Full HD ekran s Gorilla Glass 3 zaštitom, osmojezgreni Snapdragon 617 čip na taktu od 1,5 GHz, Adreno 405 grafiku, 5-megapikselnu selfie kameru sa širokogaonim sočivom te bateriju od 3000 mAh s TurboPower opcijom za brzo punjenje (u kutiji sa Plus modelom kupci će pronaći i odgovarajući TurboCharger punjač).

Moto G4 i Moto G4 Plus dolaze s operativnim sistemom Android 6.0.1 Marshmallow te će se moći nabaviti u tri različite kombinacije koje se razlikuju po količini RAM-a (2, 3 i 4 GB) i interne memorije (16, 32 i 64 GB), s time da svaki model ima mogućnost proširenja interne memorije microSD karticama.

Početni Moto G4 Plus model sa 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije koštaće će oko 200 dolara, a Moto G4 Plus model sa 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije oko 225 dolara. Cene za Moto G4 model za sada nisu poznate, ali poznato je da u prodaju stiže sledeći mesec.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.