Novi iOS 9.3.2 donosi novi problem - Error 56


Apple je pustio u opticaj novu stabilnu verziju iOS-a – 9.3.2. Nažalost dela korisnika ubrzo se pokazalo kako novi iOS i nije toliko stabilan koliko u Apple-u misle da je.

Naime, sudeći prema komentarima vlasnika 9,7-inčnog iPad-a Pro, njihovi skupi tableti su nakon nadogradnje na iOS 9.3.2 postali neupotrebljivi. Greška koja se javlja nakon nadogradnje nosi kodnu oznaku "Error 56" koji Apple opisuje kao hardverski problem što i nema previše smisla budući da su uređaji pre nadogradnje ispravno radili.

Da problem bude veći – Error 56 ne pogađa sve vlasnike 9,7-inčnog iPada Pro, već samo pojedine. Nadalje, Apple korisnicima savetuje oporavak iPad-a putem iTunesa, ali pokazalo se kako u ovom slučaju savet ne vredi.

S druge strane korisnici iPhonea i drugih modela iPad-a (za sada) nemaju problema s ovom nadogradnjom. Apple je s iOS-om 9.3.2. ispravio problem koji je na novom iPhone-u SE uzrokovao lošiji kvalitet zvuka s pojedinim Bluetooth uređajima, probleme s japanskom tastaturom, i druge manje probleme. Takođe iOS 9.3.2 omogućava i istovremeno korišćenje noćnog i štedljivog načina rada.

Budući da iOS 9.3.2 ne donosi životno važne novosti, ako ste vlasnik 9,7-inčnog iPad-a Pro radije pričekajte s nadogradnjom, barem dok Apple ne "zakrpi" nove bugove.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.