Odlični Ulefone Paris sada možete nabaviti za samo 110 dolara


GearBest za početak ove nedelje nudi Ulefone Paris, odličan smartphone koji sada možete kupiti za smešnih 109.99 dolara. Radi se o best buy uređaju koji je jako popularan među obožavocima jeftinih a dobrih telefona iz Kine.

Ulefone Pris je inače smartfon sa 5,0-inčnim ekranom izrađenim u IPS tehnologiji i 720p rezoluciji. Pokreće ga MediaTek-ov osmerojezgreni MT6735 procesor nove generacije na taktu 1,3 GHz, u kombinaciji sa 2 GB RAM-a. Interna memorija sadrži 16 GB prostora i proširiva je microSD memorijskim karticama.

Zadnja kamera ima senzor od 13, a prednja od 5 megapiksela. Uređaj sadrži dva ulaza za SIM kartice, micro SIM formata, a podržano j i 4G povezivanje. Baterija raspolaže kapacitetom od 2250 mAh, a operativni sistem je Android 5.1 Lollipop.

Kao što smo već rekli, Ulefone Paris u ovoj akcijskoj ponudi možete nabaviti za samo 109,99 dolara na GearBest webshopu, a savetujemo vas da požurite jer su količine po ovoj ceni ograničene.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
3
  1. Анониман kaže,

    Imao moj drug ulefone.Posle dve nedelje mu crklo dugme za paljenje i gasenje i pojacavanje i smanjivanje tona.A posle mesec dana baterija se nadula i to dosta (koristio je samo punjac koji je dosao uz njega i ponasao se u skladu sa propisanim)


  2. Svakom brendu to može da se desi. Prosto propust u proizvodnji određenog primerka :)


  3. Анониман kaže,

    Zurio kinez na rucak pa ga zbrzao hahah :D


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.