Stiže potpuno stakleni iPhone?


Allen Horng, predsednik upravnog odbora i šef (CEO) kompanije Catcher Technology, velikog Apple-ovog dobavljača, na nedavno održanoj konferenciji za deoničare otkrio je da Apple planira na tržište dovesti iPhone potpuno drugačijeg dizajna, koji će unutar metalnog okvira imati čitavo kućište od stakla.

Horng je rekao da će taj telefon na tržište stići 2017. godine, što znači da ga ne trebamo očekivati u novim modelima koji će biti predstavljeni ove godine.

Catcher Technology je trenutno zadužen za proizvodnju metalnih okvira namijenjenih iPhone-ovima, ali istovremeno proizvodi i čitava kućišta za telefone drugih kompanija.

Priča o staklenom iPhone-u nije nova, jer se do sada u brojnim glasinama spominjalo da Apple planira izraditi pametni stakleni telefon sa ekranom bez ivica, ali ovo je prvi put da to potvrdi neko ko se nalazi u lancu Apple-ovih dobavljača.

Horng je naglasio da će stakleni uređaj biti samo jedan od modela novih Apple-ovih iPhone-ova, što znači da će se verovatno raditi o posebnom Plus modelu iPhone 7 ili iPhone 8 smartfona.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.