Adobe nadogradio Creative Cloud, Photoshop dobio dosta noviteta


Adobe je pustio u opticaj novu nadogradnju za Creative Cloud aplikacije, a jasno, najznačajniji noviteti su rezervisani za Photoshop CC. U kompaniji na svom blogu sasvim neskromno naglašavaju da vam noviteti "omogućavaju da čak i lakše stignete do briljantnog rezultata od prazne stranice".

Photoshop tako sada nudi automatsko "inteligentno" popunjavanje praznina na ivicama slike koji nastaju u slučaju da je rotirate ili povećavate u crop alatu. Takođe, Face-Aware Liquify će automatski prepoznati delove lica osobe na fotografiji i olakšati retuširanje, tj. podešavanje izgleda nosa, očiju, usta i drugih stvari bitnih za manekenke, manekene i one koji se tako osećaju.

Tu je i Match Font, koji je u stanju detektovati font na slici (ili ponuditi neki sličan) – i to koristeći samo one fontove kojima vi imate pristup na svom računaru ili na Creative Cloud-u.

Ni Illustrator nije prošao bez noviteta – grafičkim dizajnerima je olakšano eksportovanje ikonica u različitim verzijama prilagođenim za ekrane različitih rezolucija, tako da ih je sada jednim klikom moguće eksportovati odjednom, umesto da to radite za svaku verziju pojedinačno.

I na kraju, Adobe Stock je obogaćen premium sadržajem u vidu pažljivo odabranih slika cenjenih umetnika, kao i jednostavnijom ugradnjom slika i videa u vaše digitalne kreacije putem samo jednog klika.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.