Slavimo 7. rođendan!


Danas nam je divan dan! Slavimo 7. rođendan. 

Više od 17.500 objava / 80 recenzija
preko 150.000 posetilaca mesečno

Nastavljamo dalje još jače!




Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, uključi se u diskusiju!
Broj komentara:
11
  1. Анониман kaže,

    Srecno i da trajete jos bar 70!


  2. Marko kaže,

    Sve najbolje, citam vas dugo i najbolji ste u Srbiji. Svaka cast!


  3. Анониман kaže,

    Najbolji tech portal u Srbiji!!! Mnogo stvari sam naucio od vas, samo napred!


  4. Анониман kaže,

    sve najbolje


  5. Dzoni kaže,

    Dajte neku recenziju za rodjendan 😂🎉


  6. Анониман kaže,

    Srećno i samo napred!


  7. Анониман kaže,

    Čestitam! Dugo ste mi na speed dial-u i nadam se da ćete u buduće više pažnje posvetiti mobilinim platformama i izradi aplikacije za -SVE- mobilne platforme. Pogledajte kako šljaka jedan windowsnovosti.com koji je samo na minornom WP/WM10 zastupljen pa ćete shvatiti zašto na 99% vaših vesti nema komentara i zašto svi sa kojima sam ja u kontaktu čitaju neke druge portale, a za vas nisu ni čuli iako Vam je portal sasvim OK (tehnički, vesti bi mogle biti malo raznovrsnije). Sad je sa novim dizajnom i ultra sporim ažuriranjem vesti Bechmark.rs pukao kao oblanda i imate šansu da sa malo više truda uzmete taj deo tržišta (oni su valjda svu energiju preusmerili u benchmarkshop gde za više para nego ostali prodaju iste stvari). Što se našeg tržista tiče dovoljno je da prevedete u tekst onoga što izlazi na LinusTechTips i TechQuickie i bićete bolji od sponzorisanih tekstova sa bechmarka i klanrur.rs npr. Ljudi, danas nema weba bez aplikacija, 2016. je godina. Ovo vam je čestitka i pozitivna krtika nemojte da mi (opet) ne objavite komentar jer Vam se se prosto ne sviđa. Pozdrav!


  8. Ćao,

    hvala ti na konkretnim kritikama. To najviše volimo i svaki komentar puštamo, doduše, nekada nešto automatski ode u spam pa se ne objavi, ali svačije mišljenje poštujemo i uvažavamo :)

    Osnovni problem manjka komentara je loš comment sistem koji, nažalost, trenutno ne možemo da popravimo. U nekom narednom periodu integrisaćemo Disqus, što će popraviti stvari i povećati broj komentara i diskusija.
    Što se posećenosti tiče, ona je odlična za jedan sajt koji nema senzacionalističke naslove. Za ovih 7 godina izbacili smo manje od 10 vesti sa takvim naslovima i one su odlično prošle, ali pošto ne želimo da pravimo smeće od sajta, odustali smo od toga. Bitan nam je kvalitet i naši partneri i oglašivači to prepoznaju. Zato i imamo ekskluzivne recenzije prvi u Srbiji, recimo Lumia 950 XL, HTC 10, iPhone SE, Samsung A3/A5 2016... mnogo ih je bilo, više se i ne sećam.

    Problem popularnosti jeste i malo opšti naziv "IT vesti", ali u planu je i to da se menja, mada to donosi druge probleme.

    Veliki pozdrav!


  9. Анониман kaže,

    Napravite aplikaciju za win telefone,počastite nas za rodjendan,pošto su nas svi zaboravili:( hvala unapred


  10. Ja sam dugo koristio Windows i tada sam rekao da će biti app. Na kraju sam odustao od bilo kakvih aplikacija. Responsive je zakon :)


  11. Анониман kaže,

    Cestitam na 7. rodjendanu. Redovno pratim sajt i vesti preko rss readera. I em uzivam citajuci vesti, em ste me mnogo puta spasli bukvalno, jer dobijem informacije o nekim promenama pravovremeno a to mi znaci, kao na primer u slucaju opt-in opcije za produzavanje storage limita na OneDrive-u. Da nisam ovde procitao, pitanje da li bih na tviteru ili negde naleteo na tu vest, a iskreno bila je nekako malo oglasena od strane Microsoft-a. Sve najlepse i da nam budete uspesni i dugovecni.

    Kicalaf ;)


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.