OnLeaks prikazao LG V20 rendere


U novoj OnLeaks-ovoj objavi pojavio se i LG-jev budući V20 phablet koji će, kako je već poznato, naslediti prošlogodišnji model V10. U objavi na Twitter-u nisu objavljeni nikakvi detalji o novom phabletu, već samo renderi koji prikazuju uređaj.

Iz njih je vidljivo kako će LG V20 imati metalno kućište te da će dosta nalikovati aktualnom LG G5 uređaju. Pre svega, tu je dvostruka zadnja kamera i Power digme s ugrađenim senzorom otisaka prstiju sa zadnje strane. S prednje strane vidljiv je dodatni ekran po uzoru na LG V10 te ovaj put samo jedna prednja kamera (V10 je imao dvostruku 5-megapikselnu prednju kameru sa dva sočiva).

Najverovatnije će se nastaviti i tradicija modularnosti u obliku izmenjive baterije koja se može izvući povlačenjem donje ivice uređaja po uzoru na LG G5. Dimenzije V20 phableta bi trebale da budu 159,9 x 78,1 x 7,7 milimetara (na delu gde se nalazi izbočena dvostruka zadnja kamera debljina iznosi 8,8 milimetara).

Podsetimo da će LG V20 javnosti službeno biti predstavljen u San Franciscu 6. septembra. Službeno je potvrđeno kako će sadržati operativni sistem Android 7.0 Nougat, dok su ostale fonkcije za sada samo glasine.

Spominje se Snapdragon 820 ili Snapdragon 821 čip, 5,6 ili 5,7-inčni QHD ekran, 4 GB RAM-a te USB Type-C priključak.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.