[VIDEO TEST] Ko je brži, Galaxy Note7 ili iPhone 6S?


I dok čekamo da se Samsung-ov Galaxy Note 7 pojavi na našem tržištu kako bi ga uzeli na testiranje, inostrana ekipa sa YouTube-a ga već poredi sa drugim telefonima. U video testu brzine uspoređen je s godinu dana starim iPhone-om 6s. PMožete li da pogodite ko je pobednik?

Upoređivati performanse Android-a i iPhone-a je nezahvalno i nema previše smisla, ali to nikoga neće sprečiti u sučeljavanju aktuelnog i godinu dana starog iPhone-a 6s i novog Galaxy-a Note 7.
Hardverski je reč o dva jako različita uređaja u svakom pogledu. Jedino što imaju zajedničko je najviši cenovni razred u kojem borave.

Dok Galaxy Note poseduje s 4 GB RAM-a, iPhone 6s ima "samo" 2 GB, ali to naravno ne znači da će Note 7 pobediti u ovom testu brzine.

U obranu Notea 7 treba napomenuti da njegov hardver mora da podrži znatno veći ekran i to u Quad HD rezoluciji, ali sve se na kraju svodi na to kako Android i iOS koriste hardver koji imaju na raspolaganju.

Ovakav vid testa smo videli nebrojeno puta. Na oba će uređaja biće pokrenute iste aplikacije i moraće u što kraćem roku odraditi niz zadataka pa onda još jednom.




Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši, želimo i tvoje mišljenje!
Broj komentara:
1
  1. steffets.32 kaže,

    Kad budu poredili telefone sa istim dijagonalama i rezolucijom ekrana, tada ćemo moći da poredimo.
    To je kao kada bi poredili American muscle car sa Ferrari Enzo-m.
    Pa mi recite koji je brži, i ako AMC ima i po 7000 ccm čiste snage...
    Nigde veze...


Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.