Apple je ''ubio'' nekoliko starih proizvoda


Prekjuče je Apple predstavio nekoliko novih proizvoda, između ostalog Apple Watch series 2 kao i iPhone 7 i 7 Plus. Ali, kako bi bilo mesta za novo, neophodno je i da se Apple reši nešto starog hardvera koji im više ne treba.

Pre svega, Apple će uz novu generaciju iPhone-a u istoriji poslati (ili barem to pokušati) obične slušalice. Stare slušalice s 3,5 mm priključkom zameniće novima sa Lightningom, ili pak bežičnim AirPod slušalicama. U nadogradnji na iPhone 7, naime, ukinut je audio ulaz za slušalice.

iPhone 7 donosi promenu i u memorijske kapacitete – konačno je ubijena verzija iPhone-a sa 16 GB prostora za skladištenje podataka.

Paralelno s tim, ubijene su i sve takve verzije iPad-a, pa su sada iPad Air 2 i iPad Mini 4 dostupni u kapacitetima od 32, 128 i 256 GB, baš kao i iPhone 7. iPad Pro od početka je imao takvu raspodelu.

Dalje, iz ponude na Apple-ovoj web prodavnici od preksinoć je nestao najskuplji model Apple Watch-a, onaj zlatni koji je, setićete se, koštao 10.000 dolara. Mora biti da se nije baš prodavao kao vruće kifle.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.