HTC predstavio One A9s smartphone


HTC je juče službeno predstavio još jedan uređaj. Radi se o modelu HTC One A9s, koji dolazi kao  naslednik lasnjkog modela HTC One A9. Za razliku od njega, kojeg je pokretao Snapdragon 617, A9s donosi MediaTek-ov Helio P10.



Uređaj dolazi u metalnom kućištu, a 5-inčni ekran je s prošlogodišnjeg AMOLED-a, prešao na Super LCD tehnologiju. Pored toga, rezolucija ekrana je sa 1080p smanjena na 720p. Od ostalih detalja spomenimo 2 GB RAM-a, 16 GB interne memorije, ulaz za microSD karticu, 13 MP zadnju i 5 MP prednju kameru.

Baterija ima kapacitet od 2300 mAh, a operativni sistem je Android 6.0 Marshmallow.



U nastavku pročitajte zvaničnu PR objavu:
HTC, vodeći inovator na polju mobilnih tehnologija i virtualne stvarnosti, predstavio je danas najnoviji pametni telefon iz višestruko nagrađivane HTC OneTM porodice – HTC One A9s. Baziran na HTC-ovom čuvenom dizajnerskom pedigreu i svetski poznatim tehnološkim inovacijama, One A9s je kreiran da inspiriše nove generacije telefona nudeći besprekornu preciznost izrade i kvalitet po pristupačnoj ceni.

HTC One familija uređaja je osvojila brojne nagrade u svojoj industriji za svoj kultni dizajn i neverovatne karakteristike, i HTC One A9s nastavlja s tom tradicijom. Kućište modela HTC One A9s je inspirisano prirodom, a dvobojna završna obrada savršeno reflektuje svetlo sa rama uređaja. Polirane ivice se neprimetno spajaju sa ekranom dijagonale pet inča, čineći da telefon udobno leži u vašoj ruci, dok se na tasterima smeštenim sa strane vidi kolika je pažnja posvećena svakom detalju. I ne samo da je lep, već je i izdržljiv, HTC One A9s je tokom proizvodnje bio izložen testovima padova i grebanja uz stotine sati testiranja u ekstremnim vremenskim uslovima kako bi se dobila dugotrajna pouzdanost.

„Sa modelom HTC One A9s smo želeli da odličan izgled, preciznu metalnu izradu predstavimo širem krugu potrošača,“ izjavio je Čialin Čang, HTC-ov predsednik odeljenja za pametne telefone i povezane uređaje. „HTC One A9s je posebno vredan jer kombinuje prefinjenost i pouzdanost, prelepi metalni dizajn i moćne karakteristike u jednom jedinstvenom paketu inspirisanim prirodom i napravljenim za život.“

Trenutni pristup na dohvat prsta
HTC One A9s štiti vaše vredne podatke, a aktivira se jednostavno uz pomoć dodira prsta. Ultrabrzi čitač otiska prsta je postavljen tačno ispod HD ekrana i lako prepoznaje vaš otisak prsta iz gotovo svakog ugla i položaja. Vaš otisak može jednostavno otključati zaštićene aplikacije koje su zaključane pomoću funkcije HTC Boost+, moćnim setom alata koji povećava sigurnost, privatnost i performanse vašeg telefona.

Više kontrole i slobode upravljanja
HTC Boost+ održava vaš telefon u vrhunskoj formi dinamičkim dodeljivanjem resursa prema potrebi, besprekornim menjanjem aplikacija uz nižu potrošnju baterije smanjivanjem količine napajanja koju troše pozadinske aplikacije. Boost+ takođe čisti vaš telefon od privremenih datoteka i šalje vam podsetnike o aplikacijama koje neko vreme niste koristili. Ovo je najbolji način da vaš HTC One A9s radi kao da je tek kupljen i dugo nakon prvog pokretanja.

Ne samo da želite da vaš telefon radi kao nov, već želite da radi onako kako vi želite. HTC One A9s vam pruža mogućnost da bude jedinstven baš kao i vi. HTC Freestyle Layout oslobađa vas „ekranske“ matrice i dopušta vam da budete kreativni. Povlačite ikone, nalepnice i vidžete kako vi to želite. Naslažite ih, preklapajte ili ih jednostavno grupišite. Nalepnice čak možete da povežete s aplikacijama i tako se potpuno rešiti ikonica na ekranu. Vaš početni ekran je vaš, koristite ga onako kako vi želite.

Oživite vaše uspomene
Malo je bitnijih stvari u telefonu od kvaliteta njegovih kamera – one beleže vaše doživljaje, životne radosti i sve one posebne trenutke koje želite da delite i sačuvate zauvek. Baš zbog svega toga, glavna kamera HTC One A9s ima rezoluciju od 13 MP i automatsko fokusiranje, kako bi fotografije bile jasne i oštre. BSI senzor pomaže vam da snimite detalje pri slabom osvetljenju kako bi večernje fotografije izgledale sjajno. Postavka Pro mode omogućuje fotografisanje u RAW formatu koji pruža potpunu kontrolu prilikom kasnijeg uređivanja slika.

Prednja kamera od 5 MP omogućava fantastično i jednostavno snimanje selfija. Snimajte selfije bez upotrebe ruku sa opcijom Glasovni selfi ili koristite opciju Automatski selfi i snimite se uz pomoć osmeha. Možete čak i da korigujete ten i ulepšate se pre fotografisanja uz opciju Šminkanje uživo.
Odlična kamera je dobra onoliko koliko i mogućnost da zauvek sačuvate, pretražujete i delite vaše uspomene, a HTC One A9s pruža neograničeni besplatni prostor na servisu Google Photos*. Više ne morate da brinete o nedostatku prostora na svom telefonu, jer se sve fotografije i video materijali čuvaju u oblaku gde im možete lako pristupiti. Osim toga, brzo i jednostavno možete pronaći bilo koju fotografiju uz funkciju Pretraga i pratiti fotografije prema licu, lokaciji, objektima, temama, ili ručno potražiti fotografije pomoću ključnih reči.

Inspirisan prirodom i napravljen za život, HTC One A9s je izvanredan pametni telefon koji svojim izgledom i snagom ispunjava svaki vaš zahtev.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.