Stiže Cubot Manito - sjajan telefon za male pare


Ako ste tražili odličan telefon, a pritom niste spremni da izdvojite više od 100 evra, Cubot Manito je pravo rešenje za vas. Prednarudžbine za ovaj sjajni telefon su već krenule, a cena je i više nego povoljna - 89.99 dolara, odnosno tek 80.93 evra!

U, možda malo, kičerskom kućištu (mislimo na zadnju masku, ali svejedno ćete staviti neki silikon pa se neće videti), upakovan je sasvim solidan hardver. Možemo čak reći da po ovoj ceni bolji hardver nismo imali baš prilike da vidimo.

Uređaj krasi 5.0 inčni IPS HD ekran, MTK6737 četvorojezgreni procesor na taktu 1.3GHz, 3 GB RAM-a za neometani multitasking kao i 16 GB interne memorije, koja je proširiva microSD karticama do čak 256 GB.



Prednja kamera ima 5 MP, a zadnja 13, mada ne očekujte baš neki fantastičan kvalitet (realnih 1.3 za prednju odnosno 8 MP za zadnju). Pohvalno je što je u startu instaliran Android 6.0, podržan je rad na 4G mrežama, a tu je i Dual SIM podrška.

Baterija ima kapacitet od 2350 mAh, što nije baš najidealnije, ali je sasvim dovoljno da izvučete jedan dan korišćenja kod većine, pa i ovog telefona.

Samo u prednarudžbinama, ovaj telefon možete kupiti za tek 89.99 dolara. Požurite, jer nakon 10. oktobra, redovna cena biće 109.99 dolara. Više informacija o telefonu kao i naručivanje možete pogledati na GearBest webshopu. Ako ste tražili dobar a jeftin telefon, Cubot Manito je rešenje.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.