Gasi se Vine


Društvena mreža Twitter objavila je u četvrtak kako gasi svoj popularni servis Vine koji funkcioniše i kao posebna društvena mreža za deljenje kratkih video zapisa, piše Business Insider.

Twitter je Vine kupio krajem 2012. godine, a ova aplikacija omogućavala je svojim korisnicima da snime i objave kratki video maksimalne dužine od 6 sekundi.

"Moći ćete i dalje otvarati i skidati svoje Vine-ove. Ostavićemo stranicu online jer mislimo da je važno da se i dalje mogu gledati svi neverojatni Vine-ovi koji su napravljeni. Bićete obavešteni pre nego što napravimo bilo kakve promene na stranici ili aplikaciji”, navodi se u postu objavljenom na blogu Medium.

Vest o gašenju Vine-a u narednim mesecima došla je u isto vreme kada je Twitter objavio i kako će otpustiti više od 300 radnika, odnosno 9 posto radne snage te kompanije uključujući sektore prodaje, partnerstva i marketinga.

Poznato je kako je Vine poslednjih meseci imao problema na tržištu te da nije uspeo da konkuriše Snapchat-u i Instagram-u u privlačenju pažnje milenijumske generacije.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.