Ova sveća miriše kao novi Mac računar


Na internet prodavnici koja inače prodaje dodatke i gadgete povezane sa Apple-ovim asortimanom računara i telefona, TwelveSouth, pojavio se – i ubrzo je rasprodat – jedinstven novi proizvod. Uz futrole za iPhone, stalke za iPad, dizajnerske torbice ili punjače, na ovom webshopu se od sada nalazi i mirisna, ručno rađena sveća od sojinog voska koja miriše poput – novog Mac računara.

Želite li da vam kuća odiše mirisom svježe raspakovanog Mac-a, kao da ste ga tog trenutka doneli iz Apple Store-a i otvorili prepoznatljivu belu kutiju, moraćete za ovu jedinstvenu sveću izdvojiti 24 američka dolara. Naznačeno vreme gorenja New Mac mirisne sveće je 45 do 55 sati, što znači da biste štedljivim korišćenjem osećaj novog Mac-a u svom domu mogli produžiti i na nekoliko dana – i to za pišljivih 2.500 din (plus dostava). Ako ovo nije izvrsna prilika, ne znamo šta jeste!

Deklaracija kaže da je miris sveće sačinjen od mente, breskve, bosiljka, lavande i mandarine. Jedino nije baš potpuno jasno miriše li sve to na aluminijumsko kućište novog računara ili pak na zaštitnu foliju i stiropor iz njegove kutije.

Ovaj hit-artikl trenutno je rasprodat, ali svi zainteresovani Mac-mirisoljupci mogu da se rezervišu i prvi saznaju čim vredne ruke američkih radnika proizvedu novu pošiljku.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.