Samsung izdao sigurnosnu preporuku za korisnike Galaxy Note7

Kompanija Samsung izdala je danas novu sigurnosnu preporuku za sve korisnike prve ili zamenske serije Galaxy Note7 telefona u Srbiji i zamolila ih da prestanu da koriste uređaj, kopiraju svoje podatke i isključe telefon.

Kompanija Samsung potvrdila je da trenutno radi sa svojim partnerima širom regiona da uspostavi program zamene koji će omogućiti korisnicima da zamene svoj Galaxy Note7 za Galaxy S7 ili S7 Edge ili bilo koji drugi Samsung Galaxy telefon. Kupcima će biti nadoknađena razlika u ceni ili, ukoliko tako odluče, mogu dobiti pun iznos naknade.
Sve informacije o programu zamene biće komunicirane na Samsungovom sajtu www.samsung.com/rs/note7exchange/ i u direktnom kontaktu sa svakim korisnikom.
U Srbiji, svim korisnicima Galaxy Note7 telefona će biti ponuđeno sledeće:

- Zamenite Galaxy Note7 za Galaxy S7, Galaxy S7 Edge ili bilo koji drugi Samsung Galaxy telefon uz nadoknadu razlike u ceni
- Ostvarite punu nadoknadu

"Naš apsolutni prioritet je bezbednost naših kupaca i zbog toga molimo sve korisnike Galaxy Note7 da prestanu da koriste uređaj, kopiraju svoje podatke i isključe ga“, rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija u kompaniji Samsung za SEAD region.
„Zaista nam je žao što nismo ispunili visoke standarde koje naši korisnici očekuju od Samsunga. Zahvaljujemo se na strpljenju tokom ovog procesa i izvinjavamo se zbog neprijatnosti koje smo izazvali“.

"Ostajemo posvećeni i revnosno sarađujemo sa odgovarajućim regulatornim telima kako bismo preduzeli sve potrebne korake da se ova situacija razreši. U ovom trenutku, naš jedini fokus je da zamenimo sve Galaxy Note7 uređaje brzo i efikasno kako bismo smanjili rizik za korisnike. Ukoliko imate bilo kakva pitanja, kontaktirajte nas putem korisničkog telefona 011 321 68 99 i mi ćemo vam pomoći", rekao je Oravec.

Tekst i foto: PR

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.