Samsung predstavio Galaxy smartphone čudnog imena


Samsung je u svoju ponudu telefona dodao još jedan model iz Galaxy serije – Galaxy On Nxt. Prvo što odmah upada u oči je pomalo neobičan naziv koji ne sadrži niti jednu brojku, no to je srećom i jedino što je čudno vezano uz uređaj.

Galaxy On Nxt pripada u gornju sredinu ponude i odlikuje se nešto boljim specifikacijama nego Galaxy On7 model. Ekran ima dijagonalu od 5,5“ i od mogućih oštećenja je zaštićen 2.5D Gorilla Glass-om.

Unutrašnjost kućišta skriva osmojezgreni Exynos 7870 SoC brzine 1,6 GHz, 3 GB RAM-a i 32 GB data prostora. Tu je još i podrška za 4G LTE, Bluetooth (4.1) i Wi-Fi (802.11 b/g/n) mreže te GPS. Mobilni se temelji na Android platformi i potrebnom energijom se napaja iz baterije kapaciteta 3.300 mAh.

Što se kamera tiče, trebali bu da budu zadovoljni kako povremeni fotografi tako i selfisti. Naime, sa zadnje strane uređaja Samsung je smestio kameru rezolucije 13 MP, a s prednje kameru rezolucije 8 MP. Ljubitelji muzike takođe će doći na svoje, jer je Samsung odlučio zadržati 3,5-milimetarski audio priključak.

S prednje strane uređaja nalazi se uobičajeno Home dugme ispod koje je smešten skener otiska prsta. Dimenzije uređaja su 151,7 x 75 x 8 milimetara, a težina 167 grama. Cena na indijskom tržištu se kreće oko 275 američkih dolara.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.