Možete da ga volite ili mrzire, ali novi MacBook Pro se odlično prodaje


Apple ove nedelje kreće sa isporukama novih MacBook Pro laptopova onim kupcima koji su ih kupili kroz program prednarudžboma na kompanijinom webshopu. Prvi kupci će svoje laptopove dobiti kroz nekoliko dana, a po podacima o isporukama na Apple-ovim stranicama može se zaključiti i da prodaja ide vrlo dobro. Naime, uobičajeni rok isporuke od 2 do 3 nedelje ubrzo je zamenjen vremenom čekanja od 3 do 4 nedelje, da bi ovih dana bio produžen na čak 4-5 nedelja.

Prve su količine, očito, rasprodane brže od očekivanja, a Phil Schiller je za portal MacRumors izjavio da su za ovu generaciju MacBook-a Pro primili više narudžbna nego za bilo koju prethodnu. Analitičari kompanije Slice Intelligence čak su procenili i da je Apple-ov novi laptop kompaniji doneo oko 7 puta veći prihod nego 12-inčni MacBook, kada je lansiran u aprilu prošle godine.

Takođe, ovogodišnji MacBook Pro već je sada potukao konkurenciju, ostvarivši daleko veće prihode nego slični modeli drugih proizvođača – primera radi Microsoft Surface Book, Lenovo Yoga 900, Asus Chromebook Flip ili Dell Inspiron 2-in-1.

A evo i da se malo smejete:



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.