Službeno predstavljen OnePlus 3T


Sredinom godine, nakon što je predstavio OnePlus 3, šefovi kompanije su najavili kako će se ubuduće fokusirati na samo jedan uređaj godišnje, ali ipak nisu izdržali i prekršili su obećanje.

Naime, upravo su službeno predstavili OnePlus 3T, uređaj koji gabaritima i spoljnim izgledom odgovara originalnom modelu, tako da su u pravu i oni koji će tvrditi da ovo i nije novi model, već – poboljšani stari.

Lansiranje OnePlus-a 3T možemo doživeti kao svojevrsno osveženje, nešto slično kao face-lifting ili ugradnja nove pogonske grupe u postojeće modele automobila. U OnePlus-u su očito predvideli da će prodaja trojke tokom narednih meseci padati, pa su se odlučili na osveženje i tempirali ga pred sezonu novogodišnjih praznika.

Tako OnePlus 3T dolazi pokretan Snapdragon-om 821, koji je zapravo Snapdragon 820 s malo povećanim taktom, a imali smo ga prilike upoznati u Xiaomi-ju Mi 5s. Novost je i ponuda dve varijante – sa 64 i 128 GB interne memorije, dok je količina RAM-a ostala 6 GB.

Zanimljivo je da je povećan i kapacitet baterije, koji sada iznosi 3400 mAh, što će sasvim sigurno uticati na produženje autonomije. U ponudi su dve boje kućišta, jedna zlatna, a druga nova nijansa sive, koja sada nosi ime "Gunmetal".

Prodaja započinje 28. novembra, po ceni od 439 eura, što je više od cene OnePlusa 3 kada je stigao u prodaju.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.