Tablet za 56 evra - postoji, a ima i Windows 10 i Android


Ako već neko vreme gledate da kupite tablet računar, a pritom niste spremni da bacite neke silne pare - rešenje postoji i zove se Onda V820w. Ovaj tablet nije najbolji, ali je najbolje što možete kupiti za manje od 60 evra.

Ispod kućišta, koje deluje sasvim okej, krije se prava zver. Naravno, preterujemo, ali specifikacije su zapravo sasvim solidne. Procesor je Intel-ov, četverojezgreni na taktu 1,3 GHz sa Intel HD grafikom sedme generacije. Količina RAM-a je 2 GB, a interne memorije sasvim solidnih 32 GB, i super je što je možete proširiti memorijskim karticama do 128 GB.

Ekran ima dijagonalu od 8 inča u 16:10 odnosu, a rezolucija je pristojih 1280 x 800 px. Zadnja kamera ima rezoluciju od 2,0 MP, a prednja za video pozive 0,3 MP.



Ovaj tablet ima dve savršene stvari. Prva je hardverska, a u pitanju je HDMI izlaz, pa tako ovaj tablet vrlo lako možete povezati sa televizorom/monitorom i koristiti ga kao standardni računar ili puštati filmove/videe na velikom ekranu. Druga savršena stvar je softverska, ima i Android (doduše malo bajati u verziji 4.4) i Windows 10.

Kapacitet baterije je 4200mAh, a piše da će izdržati oko 4 sata prikaza videa.

Od ovog tableta ne očekujte previše, ali na sličnom koji smo testirali, Chuwi Hi8, smo koristili čak i Photoshop CS5, koji je lepo radio.

Onda V820w u sklopu promocije oko 11. novembra na igogo.es webshopu košta samo 55.74 evra. Požurite, jer akcija se završava vrlo brzo, tablet možete naručiti klikom ovde.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.