Zaradite od vašeg sajta uz Media Venus


Media Venus je oglašavačka mreža koja posluje u oblasti reklamnog sadržaja. Na tržištu smo od oktobra 2014 i već imamo dosta iskustva u pružanju kvalitetnih reklamnih usluga. Poslujemo u skoro svim zemljama sveta, pomažući kompanijama da distribuiraju svoj proizvod, a webmasterima da unovče svoje sajtove.

Naš izbor su native ads, vrsta oglasa koja se pokazala kao najefikasnija za monetizaciju sajtova. Baneri se lako uklapaju u dizajn bilo kog sajta i ne narušavaju korisničko iskustvo već ga zapravo unapređuju.

U ovom trenutku imamo nekoliko najačih oglašavača u svim oblastima, što nam omogućava da pokrijemo srodnim oglasima bilo koju vrstu sajta. Ako imate adult sajtove i vi možete lako postati naš partner i priključiti se našoj mreži!

Mi plaćamo naše saradnike prema CPC modelu odnosno po ceni klika, ili po CPM modelu odnosno po ceni na određen broj prikaza. Cene zavise od kvaliteta vaše posete i kreću se u opsegu od nekoliko centi do nekoliko dolara po kliku.

U svom nalogu naći ćete dosta alatki koje vam mogu pomći da prilagodite i kreirate oglasne kodove baš po vašoj želji. Budite kreativni kako biste izvukli maksimum za svoje sajtove. Takođe, možete kreirati i određenu vrstu oglasa koja će baš ciljati kategoriju vaseg sajta. U odeljku za stistiku možete dobiti sve detaljne podatke o broju prikaza, klikovima i zaradi.

Upravo sada, ukoliko se registrujete u našu mrežu, dovodite sebe u priliku da osvojite novi MacBook Air 13 ili iPad Pro. Požurite, izvlačenje će biti 24. decembra. Nikada nije bilo lepše prodati oglasni prostor na svom sajtu. Uverite se sami.


Danas, native oglašvanje koriste svi veliki portal jer se pokazalo kao najefikasnije rešenje. Ovaj oglasni format je doživeo veliko interesovanje i popularnost kod korisnika. Posetioci obraćaju više pažnje na ovakvu vrstu oglašavanje (do 3 puta više) nego na standardni baner. S obzirom da oglašavanje nije nametljivo i uklapa se u dizajn svačijeg sajta, korisničko iskustvo ostaje na visokom nivou, i CTR banera je 45% veći nego kod tradicionalnog oglašavanja.

Mi radimo po RTB sistemu. Dopuštamo vam da izaberete CPC-model i CPM. Šta god vam više odgovara.

Velike mogućnosti će vam omogućiti da ciljate široku populaciju. Kompletna statistika vaše kampanje će vam dati mogućnost da povećate efikasnost u našem sistemu i korišćenje crnih lista će biti korisno za vašu prodaju. Za nove oglašavače koji do sada nisu koristili ovakav način oglašavanja, pomoći ćemo da kreirate svoju prvu kampanju.

Do sada su već mnoge kompanije počele da koriste prednosti native formata oglasa, mnogi naši affiliate partneri su već višestruko isplatili svoj početne investicije.




Promo članak

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.