Sony objavio popis Xperia uređaja koji će dobiti Android Nougat


Početkom decembra 2016. godine, prvi Sony-jevi mobilni su dobili nadogradnju na Android Nougat (39.2.A.0.327). Reč je o modelima iz Xperia X serije –Xperia X Performance i Xperia XZ.

Ali to neće biti i jedini telefoni iz Sony-jeve ponude koji će imati priliku da "zavrte" Android Nougat. Prema popisu na Sony-jevim službenim stranicama Nougat se sprema za ukupno 18 modela telefona i jedan tablet.

Uz navedene modele na popisu se još nalaze i Xperia X Compact, Xperia XA Ultra, Xperia XA Ultra Dual SIM, Xperia XA, Xperia XA Dual SIM, Xperia X, Xperia X Dual SIM, Xperia Z5, Xperia Z5 Dual, Xperia Compact, Xperia Z5 Premium, Xperia Z5 Premium Dual, Xperia Z4 tablet, Xperia Z3+ i Xperia Z3+ Dual.

Sony na svojim stranicama ističe kako će se potruditi da nadogradnja na navedene modele stigne što pre, ali takođe ističe i kako vreme dobivanja nadogradnje ne zavisi samo od njih već i od mobilnih operatera.

Android Nougat doneće podršku za multi-window mod, bolju automoniju baterije (poboljšana Stamina), ručna podešavanja u aplikaciji kamera, dok je u početni ekran (Home Screen) integrisan Google Now.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.