[VIDEO] Ovako će izgledati LG G6?


Već smo pisali o tome kako LG namerava da iskoristi priliku i svoj G6 predstavi već u martu ne bi li na taj način preduhitrio domaćeg konkurenta – Samsung. Dan kasnije na internetu su se pojavili i CAD renderi (@OnLeaks) koji nam u neku ruku pokazuju kako bi mogao izgledati finalni dizajn.

Prvo što upada u oči je LG-jevo "zbogom" modularnosti koja je zaživela s još uvek aktualnim modelom G5. Nadalje, LG 3,5-milimetarski audio priključak namerava zadržati i u 2017. godini koji će biti postavljen s gornje strane kućišta.

Ono, što je hvale vredno (ako su renderi autentični) je malo deblji dizajn kućišta (8,3 milimetara na gornoj, te 8,0 milimetara na donjoj strani) zbog čega pozadinske kamere ne strče. Izvor pod ukupnu veličinu uređaja navodi dimenzije od 148,8 x 72,3 x 8,3/8,0 milimetara.

Zadnja strana kućišta "udomitće" još i dvotonski blic te skener otiska prsta. Donja strana je rezervisana za USB-C port, mikrofon i zvučnik, a leva bočna strana za tipke za kontrolu jačine zvuka. Podsetimo, dosadašnje glasine govore kako će G6 stići s Qualcomm-ovim Snapdragon-om 835 i 5,3-inčnim QHD ekranom.



Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.