Adobe Creative Cloud Android aplikacije stižu na Chromebook laptopove


Adobe je objavio da će u sklopu beta faze Android aplikacija za Chrome OS uređaje koje se pokreću ovaj mesec, objaviti kolekciju od šest besplatnih Android Creative Cloud aplikacija koje su optimizovane za ove uređaje. Međutim, ako slučajno posedujete jedan od tri Chromebook-a koji su već sposobni za pokretanje Android softvera, ove Adobe aplikacije se mogu koristiti odmah.

Kolekcija će uključivati Adobe Photoshop Mix, Lightroom mobile, Illustrator Draw, Photoshop Sketch, Comp CC i Creative Cloud Mobile. Naravno, reč je o mobilnim aplikacijama, ali će Adobe dodati neke moćne opcije u ove verzije softvera koje će biti identične praktičnim alatima iz njihovih punih desktop verzija.

Adobe je već radio sa Google-om na punoj verziji Photoshop-a za Chromebook uređaje koja se stream-ala iz oblaka, a bila je otvorena samo za Creative Cloud edukacione korisnike. Uskoro će svi novi Chromebook uređaji biti u mogućnosti da pokreću Android aplikacije, a za vlasnike ASUS Flip, Acer R11/C738T ili Google Pixel (2015) uređaja, spomenuta kolekcija je već dostupna. Dovoljno je samo posetiti Play Store prodavnicu.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.