Autor Flappy Bird-a napravio još jednu nemoguću igru


Sećate li se imena Dong Nguyen? To je vijetnamski developer koji je pre gotovo tri godine svojom zaraznom igrom Flappy Bird poharao prodavnice aplikacija. Tih dana zarađivao je 50.000 dolara dnevno od reklama koje su se prikazivale stotinama miliona igrača širom sveta. Ali, to mu je tada bilo neizdrživo pa je igru ubrzo povukao s App Store-a i Google Play-a. Od tada se javio tek remakeom u vidu porodične verzije igre za više igrača, a sada je u javnost izišao sa potpuno novom igrom.

Ninja Spinki Challenges!! (baš tako, sa dva uzvičnika) je nova Nguyenova igra za iOS i Android uređaje. U njoj se krije čak šest mini-igara, "izazova", među kojima je svaki sledeći teži od prethodnoga. Izgled ove igre neodoljivo podseća na Flappy Bird, kontrole se putem dodira izvode na sličan način, a ni gotovo nemoguće prelaženje nivoa kao autorski potpis nije izostalo. Ono što Ninja Spinki Challenges!! još uvek nema jest masa poklonika koji su se na njega "zakačili".

Igra je dostupna za preuzimanje na App Store-u i Google Play-u, pa ako ste željni izazova – isprobajte ovo čudo i javite nam kako je prošlo. Mi za sada nećemo instalirati Ninja Spinki Challenges!! jer se bojimo zavisnosti.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.