Krenuo Android 7.0 Nougat za Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge


Kad je Samsung potvrdio da će ažuriranje kojim će Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge dobiti Android 7.0 Nougat stići tokom januara, očekivalo se da će to biti krajem meseca. Štaviše, budući da se ažuriranje ne pušta svim korisnicima odjednom, može se otegnuti i u sledeći mesec. Onda su se javile glasine da će krenuti 17. januara, ali eto, izgleda da je poranilo.

Samsung već pustio ažuriranje, i to prvo onima koji su bili deo beta programa. Za te korisnike je veličina paketa prilično mala i iznosi 214 MB.

Jasno, oni koji su trenutno još uvek na Androidu 6.0 Marshmallow će morati preuzeti znatno veću količinu podataka, ali isto tako i malo pričekati jer su beta korisnici uvek prvi na redu. Nougat za Galaxy uređaje donosi novi dizajn ikona i ostalih elemenata interfejsa, ali i mogućnost promene rezolucije ekrana sve do 720p. Prema rečima beta korisnika, odabir najniže rezolucije nimalo ne utiče na poboljšanje autonomije baterije, čak ni na performanse, ali s vremenom kad se pojave zahtevnije igre će sigurno doći kao velika prednost.

Ako ste beta korisnik i imate tu sreću da ste dobili mogućnost ažuriranja, javite utiske u komentarima. Nadamo se da će što pre stići i do ostalih.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.