Sve zalihe Snapdragon-a 835 dobija Samsung

Forbes je objavio zanimljiv izveštaj u kojem navodi kako LG G6 na kraju ipak neće biti pokretan od strane Snapdragona 835. Kao izvor ove informacije navode se industrijski insideri, a oni poručuju kako će G6 na tržište stići sa Snapdragon-om 821.

Kao razlog tome navodi se da do aprila 2017. godine Snapdragon 835 neće biti proizveden u dovoljnim količinama za sve zainteresovane strane. Insistiranje na najnovijem SoC-u dovelo bi do velikog kašnjenja u predstavljanju novih modela što nije opcija ni za jednog proizvođača telefona.

Dalje, isti izveštaj navodi kako će sve količine Snapdrag-ona 835 dobiti Samsung za svoje telefone Galaxy S8 i Galaxy S8 Plus. Ovo i ne čudi kada se uzme u obzir da je uz Qualcomm u razvoju Snapdragona 835 učestvovao i Samsung koji ga i proizvodi u svojim pogonima.

Iz istog razloga je i HTC svoje U Ultra modele takođe opremio sa prošlogodišnjim Snapdragon-om 821. Prema Forbes-ovim izvorima Snapdragon 835 biće dostupan za ostale proizvođače telefona tek po predstavljanju novih Galaxy-ja – što bi se trebalo navodno dogoditi 14. aprila 2017. godine.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.