Ovako će izgledati navigacione tipke na Galaxy-ju S8


Informacije o nadolazećem Galaxy-u S8 stižu sa svih strana. Nakon što je objavljena i prva fotografija uređaja sa uključenim ekranom, dobili smo i prvi pogled na nove navigacione tipke na ekranu uređaja.

Fizičko dugme Home, koje je kasnije dobilo i čitač otisaka sa kapacitivnim tipkama uz nju, godinama su zaštitni znak Samsung-ovih Galaxy-a.

Kako svemu, tako i tome kad tad dođe kraj. Nadolazeći Galaxy S8 i S8+ će na uštrb povećanja ekrana, a bez rasta ukupnih gabarita telefona, navigacione tipke prikazivati u navigacionoj traci na ekranu.



Kako bi one trebale da izgledaju otkriva nam još nepredstavljeni Galaxy Tab S3, tačnije njegov firmware, koji u sebi nosi slike Galaxy-a S8. Te slike nam daju još jednu potvrdu smeštaja čitača otisaka na leđa uređaja, a usput vidimo i dizajn tih navigacionih tipki na ekranu.



Središnja tipka Home predstavljena je kvadratićem, desna tipka nazad strelicom ulevo, a leva tipka za Multitasking sa dva nedovršena kvadratića, koji sugerišu rad u dve aplikacije na podeljenom ekranu.



Na istom mestu pronađena je i slika navodnog DeX doka, koji će Galaxy S8 pretvarati u svojevrsni desktop računar, povezivanjem HDMI vezom na monitor ili televizor.

Podeli
Pošalji
Podeli
Podeli
Pošalji
Pošalji

Komentariši! Budi prvi i započni diskusiju!
Broj komentara:
0

Postavi komentar

Vaš komentar:

 
Početna      Impressum      Pravila komentarisanja      Marketing      Kontakt
 

 
© 2009-2021 IT vesti - Sva prava zadržana. Zabranjeno je svako kopiranje sadržaja sajta bez pismene dozvole.